Bjørn Borg tights

Björn Borg har siden 1990’erne været et stort navn inden for undertøj. Brandet har taget en miljøvenlig tilgang til deres produktion, blandt andet ved at producere meget af deres undertøj i henhold til kravene fra BCI (Better Cotton Initiative). Så hvis du ønsker et par lækre underbukser i godt design kan du vælge Björn Borg med god samvittighed.

Kvalitetstights til dig fra Björn Borg

Med Bjørn Borg tights får du både vovet og stilfuldt kvalitets-undertøj der sidder som de skal. Med succes på mere end 15 forskellige markeder, har Bjørn Borgs utvivlsom slået sig fast som en eksklusiv producent af kvalitets undertøj til mænd. Bjørn Borg designet er kendetegnet ved det tætsiddende og behagelige tight-design, der har en karakteristisk elastikkant, der bærer mærkets navn. Bjørn Borg tights er uden tvivl et af Bjørn Borgs mere succesfulde ikoner.

Bjørn Borg er ikke bange for at eksperimentere med den nyeste mode, dens farver og mønstre til manden, der elsker modetøj. Samtidig fremstiller de naturligvis også herreundertøj i mere neutrale farver som sort og hvid, til manden, der foretrækker noget mere et mere diskret og klassisk undertøj, der ikke går på kompromis med kvalitet.

De smarte Bjørn Borg tights har med deres vedvarende popularitet bevist, at de ikke kun henvender sig til unge fyre, men derimod også er helt perfekt til mænd i alle aldre, der går op i kvalitet og ikke mindst design.

Med det store udvalg i Tøjekspertens webshop, indbydes der til, at du går på opdagelse. Til venstre kan du sortere på en række forskellige variabler, såsom type, mærke, pris, størrelse osv. Denne funktion gør det hurtigt og let for dig at finde frem til det herretøj, som du er på udkig efter såsom Bjørn Borg tights.

Lad dig inspirere til sæsonens mode hos Tøjeksperten – vi er ikke mere end et par klik væk, når du ønsker at købe nyt herretøj. Husk at Tøjeksperten nu har Fri fragt på ordrer over 399,-.