Gratis fragt v/ 399 kr.
Gratis retur
Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Björn Borg | 3-pak

Regular fit | Stretch

400 kr 125 kr

Björn Borg - Boxershorts til dig

Björn Borg – underbukser til dig

Som de fleste ved, er Björn Borg meget mere end boxershorts. Historien går helt tilbage til 70’erne. Den store, svenske tennisstjerne ved navn Björn Borg vandt Wimbledon og French Open adskillige gange. Da han havde afsluttet sin sportskarriere, lagde han navn til det nu meget kendte undertøjsmærke Björn Borg.

Hos Tøjeksperten er vi vilde med Björn Borg. Vi fører altid et bredt udvalg af de smarte underbukser, fordi vi ved, at der ikke er gået på kompromis med hverken materiale eller design.
Er du på udkig efter et par nye underbukser, men er du usikker på, hvilke du skal vælge? I den følgende guide kan du læse mere om Björn Borgs underbukser.

Underbukser som en del af moden
Hos Tøjeksperten har vi sørget for, at du er dækket helt ind! Underbukser er nemlig noget af det vigtigste tøj, som man kan eje. De skal være komfortable med god pasform, lækre materialer – og trendy designs. For underbukser er i dag ikke længere kun praktiske, men er faktisk blevet en stor del af herremoden. Dén bølge er Björn Borg en vigtig del af, og i dag findes mærkets ikoniske boxershorts i utallige kombinationer af forskellige farver, mønstre og materialer. Björn Borgs underbukser er derfor for alle.

Hvorfor Björn Borg?
Björn Borg er blevet kendt som en eksklusiv producent af kvalitetsundertøj. Designet er kendetegnet ved et tætsiddende og behageligt tight-design samt den karakteristiske elastikkant, som bærer mærkets navn. Björn Borg er som bekendt heller ikke bange for at eksperimentere med nye farver og mønstre, men går aldrig på kompromis med kvalitet. Derfor henvender mærket sig både til unge fyre og voksne mænd.

Typer af underbukser
Hos Tøjeksperten bestræber vi os efter, at der skal være underbukser til enhver mand. Björn Borg sikrer dette ved at levere massevis af forskellige modeller hver sæson. Det handler blot om at finde den rette model for dig.
Der findes følgende modeller:
Regular fit
Tight fit
Kort model
Lang model

Regular fit er for dig, som ønsker et par underbukser, som har en klassisk pasform. De sidder derfor ikke helt tæt ind til kroppen, men lidt løsere ved hoften og giver mere bevægelsesfrihed. Der er typisk mindre elastik i stoffet end f.eks. ved tights, og det er der mange, som foretrækker.

Tight fit er derimod til dig, som foretrækker at underbukserne sidder helt tæt ind til kroppen. Det betyder, at underbukserne følger din kropsfigur og ikke ”poser”, når du har bukser over. Denne model sidder godt og med mulighed for at kunne bevæge sig. 

Den korte model har helt korte ”ben” uden at være en helt lille tanga-model. De korte ben giver et rektangulært look, som er foretrukket af de fleste. Desuden anbefaler vi, at man bruger korte underbukser til habitbukser

Den lange model har derimod en del længere ”ben”, hvilket betyder, at de strækker sig længere ned af låret. Mange føler at det er mere behageligt, så man ikke får følelsen af, at de kryber op af lårene.  

Hvilke par Björn Borg-underbukser skal jeg vælge?

Det er med tiden blevet en større del af herremoden, at man kan se en smule af underbuksekanten – og særligt er netop Björn Borg-mærket anerkendt. Derfor har Tøjeksperten sørget for at følge denne trend ved at have et bredt udvalg af Björn Borgs underbukser lige fra spraglede og mønstrede til mere klassiske og nedtonede modeller i både tight og løsere fit.

Björn Borg er kendt for at være dristig med farverne. Men hvis det ikke er farverne, som har den store betydning for dig, så er det også muligt at finde mærkets underbukser i mere neutrale nuancer. Underbukserne kan derfor også bruges uden at hverken farverne eller elastikkanten kan ses. Björn Borgs underbukser har en god pasform, som er behagelig at have på, og de kan derfor bruges under ethvert par bukser.

Størrelse
Vi fører et stort udvalg af Björn Borg underbukser i størrelserne fra Small til XX-Large, så du vil altid have mulighed for at finde et par underbukser, som passer til dig. 
Hvis du stadig er i tvivl, så kig forbi vores størrelsesguide og få et indblik i hvilken størrelse, du bør vælge.

Materiale
Materialerne i Björn Borgs underbukser er bomuld og elestane i god kvalitet, for at sikre at de er behagelige at have på og har en god pasform. De nøje valgte materialer er også grunden til, at Björn Borgs underbukser er så komfortable, fordi man nemt kan bevæge sig i dem uanset hvilken par bukser, man bærer over dem. 

Naturligvis har vi ofte Björn Borg boxershorts på udsalg hos Tøjeksperten. Hold øje med vores restsalg og ”flere for en pris”.
Vi har Gratis fragt v/ 399 kr., så det både er nemt og hurtigt for dig at handle hos os.

Fandt du alligevel ikke helt det, som du ledte efter?

Fortvivl ej! Hos Tøjeksperten har vi løbende udskiftning af vores varer, så vi altid følger de nyeste trends. Derudover har vi flere forskellige mærker som fører behagelige og kvalitet sikre underbukser, såsom JBS, Lindbergh eller Superdry