Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Corporate Social Responsibility hos Tøjeksperten

Bæredygtige initiativer

Hos Tøjeksperten arbejder vi mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi bruger mindre plastik, anvender mere bæredygtige materialer og kan reducere vores miljømæssige fodaftryk. Nedenfor kan du læse om nogen af vores initiativer:

Genbrugsmateriale til levering

Vores kassesortiment er lavet i genbrugsmateriale – både dem vi bruger i butikkerne og i vores webshop. Vi sender de fleste af vores webordrer i kasser, der er lavet af genbrugsmateriale, og som samtidig kan bruges til at sende varer retur.  

Derudover er alle vores gaveæsker og indpakningsmaterialer fra vores butikker lavet i genbrugsmateriale. 

Donationer til Plastic Change

Fra d. 1/1 2021 er det et lovkrav, at det skal koste 4 kr., hver gang vi udleverer en pose i vores butikker - uanset størrelse. Hos Tøjeksperten har vi et håb om, at du oftere vil droppe posen eller genbruge dem, du allerede har.

Når du alligevel har brug for en pose, hvilket ikke altid kan undgås, har vi valgt donere overskuddet fra salget til et godt formål. Tøjeksperten har indgået et samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change og overskud fra salget af poser går hertil. Læs mere om Plastic Change og deres formål her.

Better Cotton

Det er vigtig for os at vores samarbejdspartnere tager et aktivt valg omkring produktionen af bomuld, fordi vi gerne vil støtte en positiv og omfattende forandring i bomuldsindustrien.

Hos Tøjeksperten har vi flere brands, der samarbejder med Better Cotton (BCI) om at forbedre den globale bomuldsproduktion – brands som for eksempel Lindbergh, Bison og JUNK de LUXE.

Læs mere om Better Cotton her.

Økologisk bomuld og mindre brug af vand og kemikalier

Hos Tøjeksperten kan du finde mange varer, der er lavet af mere bæredygtige materialer, eller produceret mere bæredygtigt. Eksempelvis er vores bedst sælgende T-shirt fra JUNK de LUXE lavet i 100% økologisk bomuld, med reduceret brug af kemikalier.

Er du til jeans, så har vi modeller der er lavet uden brug af skadelige kemikalier og med minimalt vandforbrug. Se vores sustainable jeans eller wiser wash jeans.

Du vil også kunne finde både badebukser, jakkesæt og T-shirts, der er lavet i genanvendeligt materiale.  

Lenzing Ecovero

Vi er  stolte af at have produkter, der er lavet med Lenzings Ecovero stof. Dette stof er lavet af træ og er en moderne form for viskose. Produktionen er mere miljøvenlig, da materialet produceres med 50% mindre vand og skadelig udledning. Du kan læse mere om Lenzing Ecovero her.

Politikker og CSR Framework

Tøjeksperten er en del af PWT Group A/S. Vil du vide mere om vores bidrag til en bæredygtig fremtid, kan du læse mere:

Klik her