Søg her...

Kurv
Kurv

De bedste efterårstendenser i 2024

Model i Lindbergh jeans, hvid Lindbergh T-shirt og Lindbergh jakke
Model i Lindbergh jeans, hvid Lindbergh T-shirt og Lindbergh jakke

Alle skal have en blazer

Sådan er det bare. En af blazerens helt store styrker er, at den kan bruges på mange forskellige måder. Den kan bruges til arbejde, fest, middage med vennerne, og når du skal besøge svigerfamilien om søndagen. Jordfarver som brun, orange og mørkegrøn fungerer godt i et efterårslook, fordi de passer naturligt til efterårets stemning og så er de lette at matche med hinanden.

Køb blazere her

Model i sandfarvet Lindbergh blazer og orange Lindbergh strik

Sweateren er nøglen til lag på lag

I et godt lag på lag-efterårsoutfit er sweateren helt essentiel. Den sikrer looket og varmen både ude og inde. Er du typen, der får det varmt når først du er indenfor, er en cardigan det perfekte valg. Her har du mulighed for at brugen den både åben og lukket, og så er den nem at tage af. Der er muligvis ingen farve, der går bedre til et efterårsoutfit end skovgrøn – en perfekt tilføjelse til din garderobe.

Køb striktrøjer her

Model i mørkeblå Bison cardigan og ternet Bison skjorte

Chinos er en sikker vinder

Et par klassiske chinos går man aldrig galt i byen med. De fungerer også til både arbejde og fest. Gå gerne efter et par bukser, der ikke sidder for stramt. Khaki chinos går godt til langt de fleste farver, så det er ligegyldigt, om de bliver parret med tøj, der er hvidt, grønt, brunt eller orange. Og så er chinos faktisk perfekte næsten hele året rundt, så det er et rigtigt brugbart stykke tøj at have i garderoben.

Køb chinos her

Model i sandfarvede Lindbergh chinos med bælte og hvid Lindbergh T-shirt

En afslappet skjorte

Til efteråret skal du glemme de krølfri skjorter og dem med stretch og i stedet have fat i en skjorte i kraftig bomuldskvalitet. Den lidt rustikke skjorte går enormt godt med en kraftig sweater eller en blazer i uld eller fløjl. Her skal du droppe slipset for at holde den mere afslappede stil, og så kan efterårsskjorten også sagtens bruges under en sweatshirt eller en cardigan.

Køb skjorter her

Model i ternet Lindbergh skovmandsskjorte og grønne Lindbergh chinos

Frakken er prikken over i’et

En lang frakke er ikke bare praktisk, den er også hamrende flot, elegant og prikken over i’et på et godt efterårslook. Hvad enten du bruger til habitbukser, chinos eller jeans, kommer du til at se godt ud på en klassisk og maskulin måde. Vælg en model med den klassiske reverskrave og brug den med et tørklæde eller gå efter den mere moderne frakke, der kan lynes hele vejen op.

​Shop frakker her

Model i sandfarvet Lindbergh frakke
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 17-03-2023
Foto: PWT Group