Søg her...

Kurv
Kurv

8 essentielle til sommergarderoben 2024

Model i bøllehat og åben Lindbergh kortærmet skjorte
Model i bøllehat og åben Lindbergh kortærmet skjorte

Sommeren er dejligt ukompliceret, når det gælder herregarderoben. Du kan reelt set klare dig gennem sæsonen med relativt få stykker tøj, hvis du bare vælger rigtigt.

Der er mange grunde til, at vi er en del, der foretrækker sommeren frem for vinteren. Vejret giver næsten sig selv, men også på andre parametre står sommeren tilbage som vinder: Der kommer mere og mere luft i mailindbakken i takt med, at flere og flere tager på ferie, og pludselig står du selv klar med færdigpakket ferietaske og udsigt til et par ugers afslapning.

Og hvis vi nu forestiller os, at du sov over dig, og kun har én time kun til at smide de absolut essentielle stykker tøj ned i rejserygsækken – hvad skulle du så prioritere?

Det får du vores bud på her!

4 gode overdele

Poloshirt

En poloshirt er T-shirtens strukturerede og velklædte fætter med fast job og familieliv. Selv iført et par spraglede badebukser kan du trække i en polotrøje og med ét se ud, som om du har et casual forretningsmøde ude i byen et sted. På den måde hører poloen til en af de mest alsidige overdele, da den på mærkværdig vis evner at gå naturligt sammen med alt fra et par shorts til klassiske habitbukser med pressefolder

Køb poloshirts her

Model i grå Lindbergh poloshirt

Overshirt

Selvom overshirten teknisk set er en skjorte, så kan den meget mere end blot at være en overdel. Til sommer er den nemlig perfekt som alternativ til en egentlig jakke på grund af den lette kvalitet. Du kan både bruge den sammen med et par shorts og et par chinos, så den er et must i feriekufferten.

Køb overshirts her

Model i sandfarvet Lindbergh overshirt

Sweatshirt eller hoodie

Især oplagt til de lidt lunere sommeraftener, hvor man er taget op for at besøge venner i sommerhus eller mødes til en øl over hækken. Her er der frit valg for, om du ønsker en hoodie eller en sweatshirt. Hættetrøjen er per definition synonym med fritid, men til fyraften kan den til gengæld gå sammen med næsten alt. Brug den eventuelt sammen med et par performance shorts, hvis du vil skrue lidt ned for det casual udtryk. Vælger du en ensfarvet sweatshirt, kan den til gengæld bruges med både bukser og shorts uden at blive alt for afslappet.

Shop sweatshirts og hættetrøjer her

Model i hvid Lindbergh hættetrøje og mørkeblå Lindbergh jeans

Kortærmede skjorter

Den kortærmede skjorte kommer tilbage sæson efter sæson, og vi ville helt sikkert pakke den ned, hvis vi kun måtte pakke otte items ned til resten af sommeren. Mønstret, hvid eller stribet – de fungerer alle sammen med både bukser og shorts. Vil du give den gas med sommerlooket, så vælg en model med en reverskrave.

Shop kortærmede skjorter her

Model i kortærmet hvid Lindbergh skjorte og blå Lindbergh shorts
Model i orange Lindbergh skjorte og hvide Lindbergh shorts

4 gode underdele

Chino shorts

Igen er hovedargumentet for chino shortsenes plads i din kuffert, at du kan sætte dem sammen med nært sagt alt slags tøj uden at falde igennem. Et par chino shorts sammen med en pæn, nystrøget skjorte og et par sneakers i skind, og du er klar til forretningsmiddag på en af byens finere frokostrestauranter. Eller sæt dem sammen med en løs T-shirt og et par sandaler, og nu er du klar til sommerfest i haven.  

Køb chino shorts her

Model i mørkegrønne Lindbergh chino shorts og hvid Lindbergh T-shirt

Badebukser

Selvfølgelig! Hvis præmissen var, at vi kun måtte pakke ét par badebukser til sommer, kan man med fordel vælge et par, der ikke er for spraglede i hverken farve og mønster. Gå i stedet efter et par ensfarvede mørke badebukser med lommer. Så kan du også blende naturligt ind på en frokostrestaurant, hvis I pludselig skulle få lyst til det efter en dag på stranden.

Køb badebukser her

Model i mørkeblå Bison badebukser

Chinos

Hvis poloen er T-shirtens strukturerede fætter, så er et par chinos cowboybuksernes ansvarsbevidste storebror. De er samtidig oplagte om sommeren, da de ofte vil være en smule mere luftige end et par jeans, og så behøver du ikke være særlig modig for at hoppe i et par grønne, hvide eller marineblå chinos.

Køb chinos her

Model i grå Lindbergh chinos og sort Lindbergh T-shirt

Performance shorts

Eller performance bukser. Her kommer det lidt an på, hvor ferien går hen, og hvor varmt vejr du regner med. Fælles for både performance shorts og performance bukser er, at de er virkeligt behagelige samtidig med, at de ser godt ud. Du får altså både komfort og et mere stilfuldt udtryk, som især kan være svært at opnå med et par shorts.

Køb performance shorts her

Model i grå Lindbergh performance shorts og sort Lindbergh T-shirt
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 27-05-2023
Foto: PWT Group