Søg her...

Kurv
Kurv

5 bud på efterårstendenser i 2024

Model i Lindbergh parka, Lindbergh jeans og Lindbergh sweater
Model i Lindbergh parka, Lindbergh jeans og Lindbergh sweater

Når sommeren er forbi og efterårets kulde begynder, kalder årstiden på flere lag, så vi kan holde varmen. Det kan føles trist at tænke på nu, men efterårets krav til tøjet giver også mulighed for at lege med sammensætningen af outfits. Her giver vi fem preppy bud på efterårets tendenser, som sikrer, at du både holder varmen og ser godt ud.

Alle skal have en blazer

Sådan er det bare. En af blazerens helt store styrker er, at den kan bruges på mange forskellige måder. Den kan bruges til arbejde, fest, middage med vennerne, og når du skal besøge svigerfamilien om søndagen. Jordfarver fungerer godt i et preppy look, og de passer naturligt til efterårets stemning.

Køb blazere her

Model i sandfarvet Lindbergh Blazer og hvid Lindbergh T-shirt

Sweateren er nøglen til lag på lag

I et godt lag på lag-efterårsoutfit er sweateren nøglen. Den sikrer looket og varmen, men den kan selvfølgelig også tages af – nyt look og ny kropstemperatur. Det er genialt. Der er muligvis ingen farve, der går bedre til et efterårsoutfit end skovgrøn. Derfor er Minimums striktrøje en perfekt tilføjelse til din garderobe.

Køb sweatshirts her

Model i blå JUNK de LUXE sweatshirt

Chinos er en sikker vinder

Et par klassiske chinos går man aldrig galt i byen med. De fungerer også til både arbejde og fest. Gå gerne efter et par bukser, der ikke sidder for stramt. Et preppy outfit kan godt håndtere, at tingene sidder lidt løsere end normalt. Khaki chinos går godt til langt de fleste farver, så det er ligegyldigt, om de bliver parret med tøj, der er hvidt, grønt, brunt eller orange.

Køb chinos her

Model i sandfarvede Lindbergh chinos og hvid Lindbergh T-shirt

En afslappet skjorte

Glem de krølfri skjorter eller dem med stretch. Til et behageligt og preppy efterårsoutfit må du have en skjorte i en kraftig bomuldskvalitet. Den lidt rustikke skjorte går enormt godt med en kraftig sweater eller en blazer i uld eller fløjl. Denne type skjorte bæres bedst uden slips, men hvis du bærer den under en sweater, kan det være, du skal give dig i kast med en butterfly …

Køb skjorter her

Model i lyseblå Lindbergh Oxford skjorte

Frakken er prikken over i’et

En lang frakke er ikke bare praktisk, den er også hamrende flot, elegant og prikken over i’et på et godt efterårs-look. Hvad enten du bærer en frakke som denne åben eller lukket, med eller uden halstørklæde, til habitbukser, chinos eller jeans, kommer du til at se godt ud på en klassisk og maskulin måde.

Model i sort Lindbergh frakke
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 22-07-2022
Foto: PWT Group