Søg her...

Kurv
Kurv

Den ultimative guide til Fars dags gaven 2025

Tre modeller i poloshirts
Tre modeller i poloshirts

Fars dag ligger på den samme dato hvert eneste år – den 5. juni. Mange bruger fars dag som en god påmindelse til at fejre manden i deres liv. Uanset hvad I har tradition for i jeres familie, bliver de fleste fædre glade for en lille gave. Men hvad skal du købe til fars dag?

Vores favorit

Vi starter listen med en sikker vinder – en poloshirt. Her hos Tøjeksperten elsker vi den klassiske og elegante Bison polo shirt, der passer til enhver mand. Designet er enkelt, så poloen passer sammen med både jeans, chinos og mange andre slags bukser. Samtidig er der små, unikke detaljer, som kontrastfarvede striber på kraven og på ærmet, samt et lille logo på brystlommen. Poloen er lavet i en behagelig blanding af bomuld og polyester, der gør den blød og samtidig har den klassiske piqué overflade, som poloer generelt er kendt for.

Model i hvid Bison poloshirt

Klassikeren

Hvad giver man manden, der har alt? Det ender typisk med endnu et par strømper eller et par kedelige underbukser. I år kan du gøre den klassiske gave mere spændende ved at vælge strømper eller underbukser i eksklusiv kvalitet. Er din far typen, der altid bruger samme mærke og model, så overrask ham med noget nyt: strømper eller underbukser lavet med bambus.

Bambusstoffet er nemlig ekstra blødt og super behageligt at have på. Derudover har det flere gode funktioner, blandt andet er det temperaturregulerende og anti-bakterielt. Vælger du en sampak, får du ekstra værdi for pengene.

Model i sorte Lindbergh tights

Basis T-shirts

Kan man få for mange T-shirts? Det mener vi ikke! T-shirts er en basisdel af enhver garderobe, og de kan fungere både under skjorter, trøjer og helt for sig selv. De er derfor ganske uundværlige for de fleste af os, og med de mangler forskellige varianter, man kan få, er der altid en god grund til at anskaffe en ny T-shirt. Til fars dag er det sikre valg en helt ensfarvet basis T-shirt i hvid, navy eller sort. Foretrækker din far en lidt tykkere kvalitet, anbefaler vi en Bison T-shirt. Er han mere til en let variant, er denne T-shirt fra JUNK de LUXE i 100% økologisk bomuld helt perfekt.

Model i hvid Lindbergh T-shirt og hørshorts
Hængende JUNK de LUXE hørskjorter i sommerlige farver
Model i blå- og hvidstribet Lindbergh hørskjorte
Stak med foldede Bison poloshirts

Skjorter til alle lejligheder

Langærmede, kortærmede, strygefri, med button-down krave – der er mange muligheder, hvis du vælger at give en skjorte i fars dags gave. Er din far den casual type, så kan du vælge en kortærmet skjorte, eventuelt en af dem med reverskrave. Hvis det ikke skal blive alt for afslappet, så lad skjorten være ensfarvet eller let meleret.

Hvis kvaliteten er det allervigtigste, så skal du vælge en Lindbergh skjorte – enten en 1927 eller en nanotex skjorte. Her får du premium kvalitet i 100% bomuld og med masser af lækre funktioner: 1927 skjorten er lavet af holdbart 2-ply bomuldsgarn og er lavet til at holde sig krølfri hele dagen.

Har man tendens til at spilde på tøjet, så er nanotex skjorten den helt ideelle gave! Skjorten er nemlig overfladebehandlet, så den er pletafvisende – man kan faktisk spilde både rødvin eller kaffe, uden at det giver pletter. Den perfekte skjorte til faren med ti tommelfingre.

Model i lyseblå Lindbergh 1927 skjorte

Shorts til sommer

På fars dag den 5. juni er der ikke lang tid til, at mange får sommerferie og tager ud og rejser. Og er vi heldige, er vejret herhjemme også godt nok til at man kan tage shorts på. Gør faren i dit liv helt klar til sommersæsonen med et par nye shorts. Er han outdoor typen, der går op i at have praktisk påklædning, er et par cargo shorts et godt bud. Her får han nemlig ekstra lommer på siden af lårene, som giver masser af muligheder for opbevaring.

Bliver det for casual, kan man sagtens få et par lidt mere elegante shorts. Chino shorts vender tilbage sæson efter sæson, blandt andet på grund af det enkle design. Der er ikke mange detaljer på et par chino shorts andet end sidelommerne og baglommerne. Til gengæld kan du få dem i rigtig lækker kvalitet. Skal de være med stretch, kan vi anbefale et par Superflex shorts fra Lindbergh. Det unikke Superflex stof giver nemlig ekstra elasticitet og 100% bevægelsesfrihed, så din far er sikret komfort dagen lang.

Hængende Lindbergh hørshorts
Tekst: Ditte Laursen Turatti
Udgivet: 30-04-2024
Foto: PWT Group