Søg her...

Kurv
Kurv

North 56°4

Sorter efter

Shop tøj i 3XL til 8XL

Det kan nogle gange være svært at finde smart modetøj i størrelse 3XL til 8XL, så derfor har vi valgt at føre mærket North 56°4. På unik vis lykkes det gang på gang for mærket at kombinere tidens trends med at lave lækkert tøj til store mænd. Med masser af forskelligt tøj i kollektionerne fra North 56°4 finder du både T-shirts, poloshirts, jeans og bukser, shorts og meget mere, så du kan blive klædt lækkert på til alle anledninger, uanset din tøjstørrelse.

Meget af tøjet fra North 56°4 er lavet i en lækker og behagelig bomuldskvalitet, og ønsker du at shoppe mere bæredygtigt kan du også finde styles i økologisk bomuld. Udover god kvalitet får du også en lækker, luftig pasform hos North 56°4. Langt det meste af deres tøj er lavet i comfort fit, som ikke skal sidde stramt men i stedet give masser af plads til at bevæge sig.

Fandt du ikke det helt rigtige, kan du også se tøj i store størrelser fra Replika eller vores lækre udvalg i 3XL-8XL.

Køb North hos Tøjeksperten

Du finder et kæmpestort udvalg af spændende North 56°4 herretøj online hos Tøjeksperten, og når du køber herretøj i store størrelser hos os, har vi gratis fragt v/ 499,-. Modtager du noget, der ikke passer, eller som ikke faldt i din smag alligevel, så giver vi også fri retur. Melder du dig ind i vores kundeklub, Klub Tøjeksperten, får du også masser af fordele, som for eksempel VIP adgang og bonus på alle de køb.