Lindbergh Blue

{{ $ctrl.sortTitlesByDescending([($ctrl.product.Subtitle ? $ctrl.product.Subtitle : ''), ($ctrl.product.Title ? $ctrl.product.Title : '')])[1] }}

Sort læderjakke

{{ $ctrl.sortTitlesByDescending([($ctrl.product.Subtitle ? $ctrl.product.Subtitle : ''), ($ctrl.product.Title ? $ctrl.product.Title : '')])[0] }}

2.499 kr 

{{ $ctrl.product.DisplayPrice }} 

{{ $ctrl.product.DisplayUnitPrice }}

{{ $ctrl.product.DisplayPrice }} 

{{ $ctrl.product.DiscountDescription }}

Læderjakke i 100% sort læder. Jakken lukkes med lynlås og har to brystlommer samt to frontlommer, som lukkes med trykknapper. Der er en inderlomme i hver side, og jakken har en almindelig krave. Vidden på ærmegabet kan justeres med to knapper.

Farve:  Sort / BLACK

{{ error }}

På lager i

Om produktet

Om Lindbergh Blue

Oversigt

  • Fremstillet af 100% læder.
  • Fremstillet af lamme nappa.
  • Lukkes med lynlås.

Pasform & Størrelse

  • Regular fit.

Lindbergh mærket er inspireret af Charles Augustus Lindbergh, som var den første person, der fløj over Atlanterhavet uden stop. Hans bedrift har inspireret til at skabe tøj som er holdbart og som passer til en mand, der ønsker at få noget ud af sit liv. Tøjet skal passe ind i et spændende liv, der leves på basis af ønsket om at komme frem i verden.

Lindbergh har fire labels: Black, Blue, Red og White, der hver repræsenterer forskellige fokuspunkter. Black label er fokuseret på et formelt look og har mange blazere, skjorter og jakker. Blue label er mere casual og stærkt inspireret af Charles Lindberghs flyvninger. Her er fokus mere på jeans og t-shirts, der sikrer et maskulint look. Det nyeste label er Red label, som er dedikeret til sportstøj. Her handler det om gode materialer i høj kvalitet til en aktiv livsstil. White label er den mest fashion forward af de fire labels med stort fokus på de nyeste trends, rene linjer og enkelt design.

Specifikationer

Produktet må ikke vaskes.

Produktet må bleges, men ikke med klor.

Produktet må ikke tørretumbles.

Produktet må ikke stryges.

Produktet må renses i opløsningsmidlet perchlor, mineralsk terpentin og lignende.

Kvalitet:  100% Læder

Pasform:  Regular fit {{ $ctrl.product.Fit.MainText }}

Farve:  Sort / BLACK {{ $ctrl.product.CurrentVariant.Color }}

Varenr.: 30-10061