Jakke

{{ $ctrl.product.Subtitle }}

Lindbergh Blue

{{ $ctrl.product.Title }}

1.299 kr 

{{ $ctrl.product.DisplayPrice }} 

{{ $ctrl.product.DisplayUnitPrice }}

{{ $ctrl.product.DisplayPrice }} 

{{ $ctrl.product.DiscountDescription }}

Jakke fra Lindbergh Blue med fyld af 90% dun. Jakken har to sidelommer med lynlås og en enkelt brystlomme. Der er elastisk kant nederst på jakken og nederst på ærmerne. Applikation på venstre ærme.

Farve:  Sort / BLACK

{{ error }}

Om produktet

Om Lindbergh Blue

Oversigt

  • To sidelommer med lynlås.
  • Elastik i enden af ærmerne.
  • Lukkes med lynlås.

Pasform & Størrelse

  • Regular fit.

Lindbergh mærket er inspireret af Charles Augustus Lindbergh, som var den første person, der fløj over Atlanterhavet uden stop. Hans bedrift har inspireret til at skabe tøj som er holdbart og som passer til en mand, der ønsker at få noget ud af sit liv. Tøjet skal passe ind i et spændende liv, der leves på basis af ønsket om at komme frem i verden.

Lindbergh har tre labels: Black, Blue og White, der hver repræsenterer forskellige fokuspunkter. Black label er fokuseret på et formelt look og har mange blazere, skjorter og jakker. Blue label er mere casual og stærkt inspireret af Charles Lindberghs flyvninger. Her er fokus mere på jeans og t-shirts, der sikrer et maskulint look. White label er den mest fashion forward af de fire labels med stort fokus på de nyeste trends, rene linjer og enkelt design.

Specifikationer

Kvalitet:  100% Nylon, 90% Dun, 10% Fjer, 100% Polyester

Pasform:  Regular fit {{ $ctrl.product.Fit.MainText }}

Farve:  Sort / BLACK {{ $ctrl.product.CurrentVariant.Color }}

Varenr.: 30-34341