Pointbeskrivelse

Sådan optjener du point
Du optjener point på alle de køb, der er registreret på dit medlemskort. Du skal derfor vise dit medlemskort, når du handler i Tøjeksperten for at optjene point. Handler du i webshoppen, skal du logge ind eller handle med samme e-mail, som er registreret på din Klub Tøjeksperten profil, for at optjene point.

Har du glemt dit kort, har du mulighed for at efterregistrere dine point op til 1 år efter købet ved at logge ind på din personlige medlemsside på Tøjeksperten.dk.
Dine point fremgår af din bon eller af din faktura. Husk at tjekke pointene på din bon inden du forlader butikken, og kontakte personalet, hvis der er fejl.

Så mange point optjener du
Du optjener 1 point for hver 10 kr., du handler for. Køber du fx en vare til 499 kr. optjener du 50 point.

Når du køber gavekort optjener du IKKE point
Du optjener ikke point, når du køber gavekort. Det gør den, der bruger gavekortet til gengæld, når han eller hun køber varer og er medlem af Klub Tøjeksperten.

Når du returnerer varer trækkes pointene fra
Vælger du at returnere en vare, trækker vi point svarende til varens pris fra din Klub Tøjeksperten pointopsparing.

Se dine point på Tøjeksperten.dk
Du kan fra din personlige medlemsside se, hvor mange point, du har lige nu. På medlemssiden kan du også se, hvor mange point du har optjent og forbrugt, og hvor mange point du kan anvende her og nu i PointShoppen. Bemærk, at der kan dog gå op til 5 hverdage, før din pointsaldo bliver opdateret.

Brug dine point på pointvarer i Klub Tøjeksperten PointShop
Alle de opsparede point kan du bruge på pointvarer i Klub Tøjeksperten PointShop. Der er altid et spændende udvalg at vælge imellem til forskellige pointpriser. Bestiller du en pointvare, er det en fysisk vare, som vi pakker og sender til den Tøjeksperten butik, du angiver under bestillingen. Leveringstiden er op til 14 dage, og butikken kontakter dig, så snart pointvaren er klar til afhentning.  

Sådan bestiller du pointvarer i Klub Tøjeksperten PointShop
Du skal logge ind på din personlige medlemsside for at se, hvilke pointvarer du kan få for dine point. Klik på og bestil den pointvare, du ønsker dig. Efterfølgende får du en ordrebekræftelse fra os, og vi justerer din pointsaldo. Leveringstiden er op til 14 dage, og butikken kontakter dig så snart pointvaren er klar til afhentning.
Husk at medbringe dit medlemskort, når du henter pointvaren.

Ombytning af pointvarer
Pointvarer kan kun ombyttes, hvis de er af et mærke, som indgår i butikkens normale sortiment. Du kan kun få pointvarer ombyttet, hvis varen er mangelfuld eller købt i en forkert størrelse.  Hvis du har fået en pointvare i en forkert størrelse eller varen er mangelfuld, skal du henvende dig i butikken, hvor du afhentede pointvaren.

Er det altid de samme pointvarer i PointShoppen?
Nej, vi skifter løbende pointvarer ud, så der hele tiden er et nyt og spændende udvalg af vælge imellem til forskellige pointpriser Derfor er det en rigtig god idé at holde øje med PointShoppen løbende. 

Husk at hente din pointvare - ellers mister du den
Du skal hente din pointvare senest 6 måneder efter, at du har bestilt den. Ellers vil pointvaren blive sendt tilbage til Klub Tøjeksperten, og både din pointvare og dine point er tabt.

Dine point udløber efter 2 år
Dine point bliver forældet 2 år efter, at du har optjent dem, så husk at bruge dem i god tid! Er du tilmeldt e-mail, vil du senest 1 måned før dine point udløber modtage en notifikation. Bruger du løbende nogle af dine opsparede point i vores PointShop, vil det altid være de ældste point, som du anvender først.

Alle point er personlige
Alle optjente point er personlige og kan ikke overføres til familiemedlemmer eller andre medlemmer. Det gælder også i tilfælde af dødsfald.

Vil du ikke længere være medlem af Klub Tøjeksperten?
Ønsker du at melde dig ud af Klub Tøjeksperten, skal du sende en e-mail til klub@tojeksperten.dk og oplyse dit: 

  • Medlemsnummer (står på forsiden af dit medlemskort)
  • E-mail 
  • Telefonnummer
Alle dine point vil efterfølgende blive slettet.

BEMÆRK at du ikke længere kan afhente pointvarer, når du er meldt ud.