Konkurrencebetingelser

Konkurrencer udbydes af PWT Brands A/S, Göteborgvej 15-17, 9200 Aalborg SV.

Du kan kun deltage i konkurrencer, hvis du er medlem af Klub Tøjeksperten. Medlemskab af Klub Tøjeksperten er gratis og kan til enhver tid opsiges. Ved tilmelding skal du acceptere kundeklubvilkårene.

Som medlem er du automatisk med i konkurrencer med mindre andet er angivet. Konkurrencerne er ikke købsbetingede. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencer.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder PWT Brands sig retten til at udelukke deltagere fra lodtrækningen. Deltager du i konkurrencer, skal du huske at udfylde din Klub Tøjeksperten profil med korrekt information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, så PWT Brands og samarbejdspartnere kan kontakte dig angående præmier.

Ansatte hos PWT Brands samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencer. PWT Brands påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. PWT Brands forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du vinder
Vindere af konkurrencer får direkte besked og billeder af vindere vil blive taget ved udlevering af præmier hvis muligt. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn og billede kan blive offentliggjort.  Vindere modtager deres præmie i løbet af 7-10 dage.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Vindere har 7 dage til at reagere på konkurrencehenvendelser. Har vi ikke hørt fra dig efter 7 dage forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder. 

Oplysninger om persondata
Alle deltagere i konkurrencer accepterer Klub Tøjekspertens kundeklubvilkår samt persondatapolitik.

PWT Brands vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.