Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Underdele til mænd: Bukser, shorts og jeans

Uanset årstiden er det nødvendigt med de rette underdele i herregarderoben. Hos Tøjeksperten har vi altid underdele til både sommer og vinter, så du kan finde noget uanset om vejret er koldt, varmt eller du skal på ferie et helt andet sted. Vores store udvalg af for eksempel bukser som chinos, cargos og performance bukser gør, at det er let at finde præcis det, du leder efter.

Bukser til mænd

De fleste måneder er bukser eller jeans det rette valg, når man bor i Danmark. Jeans er en klassiker inden for herretøj, og her kan du finde mange forskellige slags i flotte denimblå farver. Vi har også jeans med masser af stræk, så du er sikret god komfort. Vælg mellem mange lækre mærker som Wrangler, Bison og Lindbergh.

Er du ikke til jeans, kan du med garanti finde et par andre bukser, uanset hvad du foretrækker. Vi har et stort udvalg af chinos i mange farver, blandt andet klassisk blå, grøn og sandfarvet. Chinos er ideelle til hverdage, da de kan styles både med en afslappet sweatshirt og med en skjorte til forretningsmødet. Foretrækker du i stedet helt klassiske bukser, har vi et eksklusivt udvalg fra blandt andre Lindbergh og Meyer.

Shorts til mænd

Til de varme sommerdage eller en tur sydpå er et par shorts perfekt. Vælg for eksempel et helt afslappet par i blød bomuldsblend med stretch til en sommerdag i haven eller ved stranden. Skal du til sommerfest er et par chino shorts helt perfekte, da længden lige over knæene er pæn og det enkle design gør, at du både kan bære dem med en T-shirt eller en kortærmet skjorte. Et par denimshorts er også uundværlige i klædeskabet, og den rå stil og en helt lys farve er perfekt til en sommerdag.

Shop underdele hos Tøjeksperten

Leder du efter et godt tilbud, kan du finde det i vores udvalg af underdele på tilbud. Når du køber online hos Tøjeksperten, får du gratis fragt v/ 499 kr. og 365 dages returret. Du får desuden fri retur, og vil du ikke sende med posten, kan du finde din nærmeste Tøjeksperten butik og bytte der. Meld dig ind i vores kundeklub og få 5% bonus på alle dine køb, både online og i butikkerne.