Tilbud - Spar op til 50%
Husk gratis fragt på alle ordre - Gratis retur eller byt i butik

Bukser

Hos Tøjeksperten ved vi, hvad der sker inden for herremoden, også når det gælder bukser. Vi har bukser for enhver smag og til enhver anledning. Se vores udvalg og find dine næste bukser her.

Du kan med fordel tilsætte lidt kulør til dine nye bukser, ved at tage et kig på nogle af vores mange sokker. Uanset om du er til farverige eller ensfarvet sokker har vi noget for dig. 

Gratis & hurtig levering
alle ordrer

Altid gratis LEVERING!
Gælder alle ordrer og leveringsformer
hurtig levering
Vi leverer normalt 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling
Fragtleverandør
Vi sender alle ordrer med GLS

Gratis retur
Vi betaler fragten

Altid gratis retur!
Gælder alle ordrer
NEmt og bekvemt
Der medfølger returmærkat og returskema på alle ordrer
Tæt på dig
Aflevér pakken i en af de 1200 GLS pakkeshop

Byt i Butik
Byt i alle vores butikker

BETAL ONLINE – AFHENT I BUTIK
Bestil din ordre online og afhent den i én af vores mange butikker
Tæt på dig
Der findes over 100 butikker i Danmark
Passer den ikke?
Byt dine ordrer i butikken og få hjælp af personalet

Click & Collect
Reserver online, betal i butik

RESERVÉR ONLINE – AFHENT OG BETAL I BUTIK
Reservér på hjemmesiden og afhent i butikken med det samme. Du betaler først ved afhentning
BETAL ONLINE – AFHENT I BUTIK
Bestil din ordre online og afhent den i én af vores mange butikker

Personlig shopping
Ring på +45 72 45 46 47

Personlig shopping
I tvivl om hvad du skal købe?
Ring til +45 72 45 46 47 for råd om styling og størrelse.

Gratis & hurtig levering
alle ordrer

Gratis retur
Vi betaler fragten

Byt i Butik
Byt i alle vores butikker

Click & Collect
Reserver online, betal i butik

Personlig shopping
Ring på +45 72 45 46 47

Viser de første 30 af 67 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

De rigtige bukser - til hverdag og fest

I enhver mands garderobe må der være flere forskellige slags bukser, så der både er noget til hverdag, og noget til festlige lejligheder. 

Takket være det brede udvalg af mærker i vores sortiment, finder du altid et par smarte bukser. Her på Tøjeksperten bestræber vi os på at have et bredt udvalg, der møder dine ønsker, når du skal købe bukser. Det gælder både typer, mærker, modeller, farver og pasform. Vi har i udgangspunktet tre forskellige slags bukser i vores webshop.

Der er jeans, den evige klassiker, der dog hele tiden fornys med nye farver, effekter og smarte detaljer. Du finder selvfølgelig også altid klassiske modeller i de mest almindelige farver, såsom mørk denimblå, sort, hvid og grå. Jeans er perfekte både til hverdag og de mindre formelle fester, og kan både sættes sammen med T-shirt, skjorter og trøjer. 

Vi har også habitbukser, der vil se godt ud sammen med en lækker skjorte, en habitjakke og et slips eller en butterfly, når du skal være ekstra godt klædt på. 

Vi har også chinos, der er nogle af de mest populære bukser til mænd lige nu. Det er bukser, der typisk er lavet i 100 % bomuld, og de er således meget behageligt at have på. Inden for chinos er udvalget af farver normalt lidt bredere end indenfor andre bukser, men de klassiske farver indenfor chinos er beige, brun og grå.

I vores udvalg finder du bukser i alle de gængse størrelser og derudover arbejder vi med forskellige pasformer. Vi har bukser med regular fit, der er standardpasformen inden for bukser. Vi har dog også bukser med comfort fit og loose fit, der sidder knap så meget til, og bukser med slim fit til dig, der er lidt slankere bygget end de fleste. Du finder således bukser, der sidder godt på dig, uanset hvilken figur, du har, og hvilken pasform, du føler dig bedst tilpas i. 

Vil du gerne spare penge, mens du shopper? Se vores store udvalg af billige bukser.

Derfor skal du købe jeans online hos Tøjeksperten
Det er ikke altid lige nemt at købe bukser, men når du bestiller hos Tøjeksperten.dk får du normalt dine nye bukser indenfor 1-3 hverdage. Skulle de ikke sidde præcis, som du ønsker, så kan du altid bytte til en anden model eller en anden størrelse. Du kan tilmed vælge at bytte i en af vores fysiske butikker, hvis du foretrækker det, fremfor at returnere med posten. Lettere bliver det ikke at handle på nettet. Hvis du er medlem af vores kundeklub, så optjener du desuden point, når du handler hos Tøjeksperten.
Vent venligst