Garanteret levering inden fars dag 5. juni
Gratis fragt på alle ordrer - Gratis retur - Byt i butik - Gratis gaveæske og gavebånd

Skindjakker

En skindjakke er perfekt i det danske forårs og efterår, hvor den hjælper dig med at holde på varmen, når solen forsvinder fra himlen, hver gang en sky glider forbi. Søger du en lækker skindjakke, så finder du den helt sikkert hos Tøjeksperten.dk. Vi har et lille, men spændende udvalg af skindjakker i høj kvalitet. Find din næste skindjakke herunder, hvor du kan se hele vores udvalg.

Viser de første 30 af 32 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Skindjakker for enhver smag

Vi har flere forskellige farver skindjakker: sort, blå og et væld af brune nuancer. Skindjakkerne er lavet i forskellige skindtyper, og du kan læse under de fleste af vores jakker, hvilken slags skind, den er udført i. Der er stor forskel på skindjakkernes designs, der findes lige fra helt klassiske, enkle modeller til modejakker, der har masser af smarte detaljer. Vi har flotte herre læderjakker i flere prisklasser, og hvis du er rigtig heldig kan det være, du finder din nye skindjakke på tilbud. Det er bandt andet lækre jakker fra Lindbergh, Morgan og Bison, der alle er meget populære mærker her i Tøjekspertens webshop.

Få mere service hos Tøjeksperten
Hos Tøjeksperten har vi i mange år givet de danske mænd kvalitetstøj og god service. Vi fører en lang række kendte mærker, som har vundet stor indpas i herrernes garderobeskabe. Når du handler hos os får du altid fri fragt og hurtig levering. Hvis du skulle have modtaget en vare, for eksempel en skindjakke, der ikke passer, eller som af andre årsager ikke er noget for dig alligevel, så kan du bytte den i din nærmeste Tøjeksperten. Du har naturligvis også mulighed for at sende varen retur per post, hvis du synes, det er lettest.

Vent venligst