Overdele

Uanset om du mangler en ny t-shirt, en striktrøje eller en skjorte, har vi samlet alle vores overdele her på siden, så du let kan få et overblik over vores store udvalg.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Spar
50%

Lindbergh

Slim fit | Med hør

199,50 kr399 kr

Bison

Comfort fit

399 kr 2 stk 600,-

Overdele

Hos Tøjeksperten har vi alt du kunne tænke dig inden for overdele – striktrøjer, skjorter, t-shirts, sweaters og meget mere. Nogle gange kan udvalget være overvældende, men som eksperter inden for herretøj kan du altid finde hjælp hos os online eller i butik. Noget af det første, du skal gøre dig klart hvis du mangler en ny overdel, er hvad den skal bruges til: til arbejde, til afslapning, til en formel begivenhed? Mangler du tøj til dit arbejde, vil du typisk skulle vurdere hvor formelt du skal være påklædt. Er påklædningen som på et almindelig kontor, kan du kigge på vores business casual skjorter, striktrøjer og cardigans, og alle vores poloer. Mangler du lag under trøjerne, kan du også se vores t-shirts.

Mangler du noget at have på derhjemme eller i mere afslappede sammenhænge, så skal du se vores t-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, strik og eventuelt også smutte forbi vores homewear sektion. Her finder du alle de lækreste trøjer, med blød inderside som er perfekt til en søndag på sofaen. Og du kan prøve vores t-shirts med bambus, som også er ekstra bløde og samtidig er temperatur-regulerende og anti-bakterielle.

Skal du til stor fest eller bryllup, eller er der meget strenge regler for påklædningen i dit arbejdsliv, så kan du med fordel finde i skjorte i vores udvalg af business skjorter. Her finder du kun ensfarvede skjorter i afdæmpede farver, perfekte under et jakkesæt eller alene til et alvorligt forretningsmøde. Mange af skjorterne har ekstra funktioner, såsom at være smudsafvisende, krølfri og lugtfri og du kan vælge imellem om du foretrækker en skjorter med stretch eller i 100% bomuld.

Shop online hos os
Når du shopper hos Tøjeksperten får du fri fragt over 299 kr. og hurtig levering, normalt indenfor 1-2 hverdage. Er du stadig i tvivl, er du altid velkommen i Tøjekspertens butikker, hvor vores ekspedienter står klar til at hjælpe dig. Sådan har vi gjort det nemt for dig at shoppe hos Tøjeksperten.