Club pants bukser til mænd

Club pants er den perfekte blanding af komfort fra sweatpants og en moderne version af de traditionelle habitbukser. Du får derfor god stil i et par utroligt behagelige bukser.

  • Byt i alle Tøjekspertens butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris
  • Optjen 5% bonus på dine køb i vores klub

Spar
50%

Lindbergh

Slim fit | Stretch

249,50 kr499 kr
Spar
70%

Lindbergh

Regular fit | Stretch

149,70 kr499 kr
Spar
70%

Lindbergh

Regular fit

119,70 kr399 kr
Spar
70%

Junk de Luxe

Regular fit

179,70 kr599 kr
Spar
70%

Lindbergh

Wide fit | Stretch

149,70 kr499 kr
Spar
50%

Lindbergh

Bukser | Stretch

249,50 kr499 kr

Club pants

Hvis du leder efter et par komfortable bukser, som samtidig skal være lavet i et klassisk design, så skal du prøve et par club pants. De moderne bukser har beholdt det gode design fra de traditionelle habitbukser og har både paspolerede baglommer, skrålommer i siden og bæltestropper. Til gengæld har man droppet den klassiske pressefold for at holde buksen lidt mindre formel og gøre den mere afslappet.

Club pants er utroligt lette at kombinere med tøj fra resten af din garderobe – de passer næsten med alt. Er vejret køligt kan du sætte dem sammen med en striktrøje, og til sommer bruger du dem med en t-shirt eller en kortærmet skjorte. Har du et møde eller skal du til fest kan de sagtens bruges med en skjorte, enten en ensfarvet eller en med lidt mønster. Der er masser af muligheder for at få et flot outfit med et par club pants i garderoben.

Går du op i komfort er club pants også det perfekte valg. Langt de fleste af vores modeller er lavet med stretch, så de giver masser af bevægelsesfrihed. Ønsker du det ypperste inden for stretch, skal du vælge et par med Superflex, som holder formen og har endnu mere elasticitet. Så får du både det bedste inden for komfort og udseende på samme tid.