Kurv

Gant

Sorter efter

Produkter (0)

Gant - klassisk herremode med amerikansk inspiration

Gant er måske stadig mest kendt for at levere nogle rigtig flotte og lækre skjorter, men der er både poloshirts, bukser, jakker, striktrøjer, T-shirts og meget mere i mærkets spændende kollektioner. Hos Tøjeksperten finder du de seneste nyheder fra mærket, så du kan shoppe dine favoritter allerede i dag.

Mærket er stærkt inspireret af sin amerikanske arv, men bestemt også af tidens farvetendenser. Den amerikansk-inspirerede stil er et hit i Danmark, og det forstår vi hos Tøjeksperten godt. Vi kan se, hvordan mærkets stil falder perfekt ind i den skandinaviske stil, som dyrkes af de fleste mænd i Danmark. En af de store kvaliteter ved Gant er, at mærket formår at vælge tidens flotteste farver til deres ellers meget enkle modeller. Det betyder, at du kan få bløde, behagelige poloshirts, trøjer og T-shirts i tidens smarteste farver. Moderne klassikere, kunne man kalde tøjet fra Gants kollektioner.

Fandt du ikke det rette hos Gant, kan du med fordel se de lignende mærker som LindberghFred Perry og Bison.

Køb nyheder fra Gant i butikken og online

Her hos Tøjeksperten fører vi masser af lækkert herretøj fra Gant, både i vores fysiske butikker og her i vores webshop. Foretrækker du at købe dit nye tøj online, så giver vi dig naturligvis de fordele, du kender fra vores butikker. Vi har gratis fragt v/ 499,-, fri retur og ikke mindst tilbyder vi, at du kan bytte tøj, der er i købt online, i vores butikker. Bare tag tøjet og din kvittering med – så hjælper vores ekspedienter dig med at finde det helt rigtige.