Tøjeksperten Erhverv

I Tøjeksperten har det lokale erhvervsliv altid været en stærk kunde, og Tøjeksperten Erhverv har til formål at bevare den gode relation til de danske virksomheder i Danmark.

Erhvervssalget bliver styret af erfarne erhvervssælgere, der står for kundekontakten og Tøjekspertens velkendte service og ekspertise.

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed et bredt udvalg af erhvervsbeklædning inden for håndværk og vi servicerer også de liberale erhverv. Desuden forhandler Tøjeksperten diverse uniformer samt dametøj og tilbyder mulighed for påsætning af virksomhedens logo enten trykt eller som broderi.


Som erhvervskunde i Tøjeksperten tilbyder vi dig:

  • Stort udvalg i høj kvalitet Hos Tøjeksperten finder du altid et stort og attraktivt udvalg inden for en lang række af de bedste brands. Vores erhvervsbeklædning kan dække ethvert behov, og vi finder altid en løsning til dig.
  • Webshop Dine medarbejdere har mulighed for at få adgang til bestilling af beklædning på en webshop med et sortiment af erhvervs-beklædning, der er sammensat til lige netop din virksomhed.
  • Konkurrencedygtige vilkår Når du handler hos os, kan du være sikker på, at prisen er helt rigtig. Vi skræddersyr et godt tilbud, som passer til din virksomheds behov og økonomi.
  • Tryk eller broderi Vi kan selvfølgelig printe og brodere logo på alle produkter, og vi står for hele processen. Du fortæller os, hvor og hvordan dit logo skal være, så klarer vi resten.
  • Personlig rådgivning Vi har specialister, der udelukkende håndterer erhvervssalget, og du kan derfor være sikker på, at dine medarbejderes beklædning er i gode hænder hos os.
  • Lokal systue Vores sortiment dækker alle standard størrelser, men der kan være brug for individuelle tilpasninger eller tilretninger, som vores lokale systue tager sig af.
  • Levering Vi kan tilbyde en samlet levering eller levering per medarbejder, du kan også vælge afhentning i den lokale Tøjeksperten, hvor der følger personlig rådgivning med.
  • Rabat Vi tilbyder også gode aftaler til de ansattes privatforbrug af tøj i den lokale Tøjeksperten butik eller online på tøjeksperten.dk. Se hvilke butikker som er med i rabatordningen her

– dit lokale center er klar til at hjælpe dig.


For mere info, kontakt én af vores kontaktpersoner:

Peter Christensen

Peter Christensen

Mobil: 24 97 13 84
Mail: pet@pwtgroup.dk
Over 20 års erfaring inden for tøj. De sidste 4 år som salgs- og forretningschef
hos en af Danmarks største kontorforsyninger med stor erfaring inden for b2b salg.


Lars Rasmussen

Lars Rasmussen

Mobil: 61 79 08 06
Mail: lars@tojekspertenbuch.dk
30 år i Tøjeksperten - har igennem de sidste 10 år opbygget Tøjekspertens Erhvervcenter.