Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Tøjeksperten Erhverv

I Tøjeksperten har det lokale erhvervsliv altid været en stærk kunde, og Tøjeksperten Erhverv har til formål at bevare den gode relation til de danske virksomheder i Danmark.

Erhvervssalget bliver styret af erfarne erhvervssælgere, der står for kundekontakten og Tøjekspertens velkendte service og ekspertise.

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed et bredt udvalg af erhvervsbeklædning inden for håndværk og vi servicerer også de liberale erhverv. Desuden forhandler Tøjeksperten diverse uniformer samt dametøj og tilbyder mulighed for påsætning af virksomhedens logo enten trykt eller som broderi.

Som erhvervskunde i Tøjeksperten tilbyder vi dig:

 • Stort udvalg i høj kvalitet Hos Tøjeksperten finder du altid et stort og attraktivt udvalg inden for en lang række af de bedste brands. Vores erhvervsbeklædning kan dække ethvert behov, og vi finder altid en løsning til dig.
 • Webshop Dine medarbejdere har mulighed for at få adgang til bestilling af beklædning på en webshop med et sortiment af erhvervs-beklædning, der er sammensat til lige netop din virksomhed.

 • Konkurrencedygtige vilkår Når du handler hos os, kan du være sikker på, at prisen er helt rigtig. Vi skræddersyr et godt tilbud, som passer til din virksomheds behov og økonomi.
 • Tryk eller broderi Vi kan selvfølgelig printe og brodere logo på alle produkter, og vi står for hele processen. Du fortæller os, hvor og hvordan dit logo skal være, så klarer vi resten.
 • Personlig rådgivning Vi har specialister, der udelukkende håndterer erhvervssalget, og du kan derfor være sikker på, at dine medarbejderes beklædning er i gode hænder hos os.
 • Lokal systue Vores sortiment dækker alle standard størrelser, men der kan være brug for individuelle tilpasninger eller tilretninger, som vores lokale systue tager sig af.
 • Levering Vi kan tilbyde en samlet levering eller levering per medarbejder, du kan også vælge afhentning i den lokale Tøjeksperten, hvor der følger personlig rådgivning med.
 • Rabat Vi tilbyder også gode aftaler til de ansattes privatforbrug af tøj i den lokale Tøjeksperten butik eller online på tøjeksperten.dk. Se hvilke butikker som er med i rabatordningen her.
 • Dit lokale center er klar til at hjælpe dig!

  Skriv til Lars eller Hassan her.

Kundecase: FysioDanmark

”Ikke blot en webshop eller et regneark, men Lars”

Siden 2017 har Tøjeksperten leveret beklædning til i alt 1100 medarbejdere hos FysioDanmark, som er en kæde af fysioterapeuter med klinikker over hele landet.

Tidligere havde kæden oplevet udfordringer i tilgængeligheden med at bestille varer og fleksibilitet i forhold til den enkelte klinik, og så manglede leverancesikkerheden og kundeplejen. Gennem samarbejdet med Tøjeksperten er det nu nemt og ubesværet for den enkelte klinik at lægge ordrer gennem FysioDanmarks egen webshop, tøjet leveres til tiden, og aftaler er altid til at regne med.

Kristoffer Davey Dalsgaard fra FysioDanmark fortæller, at kædens faste kontaktperson hos Tøjeksperten, Lars Rasmussen, fra starten har været god til at skabe relationer med både partnere og de enkelte klinikker, som han har besøgt rundt om i landet for at lære dem at kende og forstå deres behov. Samarbejdet med Tøjeksperten er derfor kendetegnet ved stor troværdighed og gensidig respekt.

”Lars er altid løsningsorienteret og ekstrem god til at sætte sig ind i den enkelte kliniks behov. Han har et stort kendskab til produkterne, som han kan stå 100% inde for. Og så er han altid med på at prøve nogle ting af, og så tilbyder han altid et alternativ, hvis der er et ønske, der ikke kan lade sig gøre. Det har samtlige partnere i kæden oplevet. Han har ganske enkelt et fantastisk overblik og kender os virkelig godt. Det kan næsten føles som om, at vi er hans eneste kunde.”

Beklædningen varierer for de forskellige funktioner, så leverancen fra Tøjeksperten inkluderer alt fra poloshirts og t-shirts til fysioterapeuterne, chinos og skjorter til partnere og administrationen samt beklædning til rengøringspersonalet. Alt tøjet er trykt med kædens logo, men hver butik kan også vælge eget logo efter behov og ønsker. Tøjet er tilpasset de enkelte funktioner, men det er samtidig vigtigt for FysioDanmark, at medarbejdernes beklædning udstråler kædens værdier som seriøsitet og faglighed. Derfor har kvaliteten af både tøjet og samarbejdsformen været afgørende faktorer for, at FysioDanmark har valgt Tøjeksperten som leverandør.

Kundecase: Billund Airport

”Fra størrelse 32 til 62. Alle skal se ens ud, og alle skal føle sig godt tilpas”

På deres på vej gennem lufthavnen møder rejsende Billund Airports medarbejdere, som er klædt i koksgrå uniformer med gult logo og hvide skjorter. Lige fra check-in og security til butikker og boarding. Tøjeksperten er fast leverandør af beklædning til de cirka 400 medarbejdere, som alle fremstår ens i uniformen, så de er nemme at genkende for de rejsende og repræsenterer lufthavnens profil gennem tøjet.

Lars Rasmussen fra Tøjeksperten er den faste kontaktperson for Charlotte Friis, som er beklædningsansvarlig hos Billund Airport. De har et tæt samarbejde, hvor fleksibilitet og dag-til-dag levering er vigtige faktorer, især når nye medarbejdere skal klædes på.

”Jeg ved aldrig, hvilken størrelse, der træder ind ad døren. Vi har en del uniformsdele hængende, men jeg løber nogle gange tør for enkelte størrelser. Hvis det er tilfældet, kontakter jeg Lars fra Tøjeksperten, og han sørger for levering fra dag til dag. Vores ordrer er efterhånden tilregnet leverandørens produktion, så de kan sende med det samme, og vi oplever derfor meget sjældent restordre.”

Uniformen med broderet logo og en anden længde og indsnit end standard er Billund Airports helt egen model. Lars Rasmussen fra Tøjeksperten er uddannet inden for beklædning, og Charlotte oplever derfor, at der løbende er god sparring omkring beklædningen af de mange medarbejdere – også når nye ideer eller behov opstår. De fleste tilretninger går også gennem Tøjeksperten, som sørger for, at tøjet tilpasses den enkelte i tilfælde, hvor det er nødvendigt.

Udover det tætte samarbejde på daglig basis, holder Tøjeksperten en gang om året et møde med Billund Airport, hvor samarbejdet evalueres, overblik over bestillinger og lagerføring gennemgås med leverandøren, ideer til beklædning diskuteres, og der spørges ind til aktuelle og fremtidige behov. Ifølge Charlotte Friis fungerer samarbejdsformen optimalt, fordi der er styr på både på den daglige levering og på de store linjer, når det gælder den bagvedliggende produktion og lagerstyring.

Kundecase: Jansson

"Tøjeksperten er også økonomisk den helt rigtige løsning for os"

Direktør Morten Juhler har valgt Tøjeksperten som leverandør til i alt 250 medarbejdere, som leverer løsninger inden for el, alarm og kommunikation over hele landet. De forskellige arbejdsfunktioner har vidt forskellige profilbeklædninger, og gennem mere end 8 år har Tøjeksperten været leverandør og blev i sin tid valgt på grund af servicering og tilgængelighed, men også økonomi.

Til de forskellige arbejdsfunktioner har Tøjeksperten sammensat tre forskellige profiler til henholdsvis montører, teknikere og sælgere/administrative medarbejdere. Hver kategori har sin egen bestillingsbrochure med oversigt og beskrivelser af de forskellige profiler. Det hele bestilles løbende efter behov på Janssons egen webshop hos Tøjeksperten, hvor profilerne er bygget op med de enkelte dele for de forskellige arbejdsfunktioner.

"Profilerne flytter sig hele tiden, og der kommer ændringer til for eksempel kvaliteten og funktioner. For eksempel kommer en t-shirt i en forbedret svedabsorberende kvalitet, eller en vindjakke fås i et tyndere materiale eller med en ny lynlås. Hver gang, der er nyheder eller ændringer i profilbeklædningen, kommer Tøjeksperten på besøg og præsenterer tøjet for os. På den måde er vi hele tiden opdateret på profilerne, og vi har altid et overblik over hvad, der findes i kataloget og på webshoppen."

Profilbeklædningen indeholder alt fra praktisk, slidstærkt og komfortabelt arbejdstøj til medarbejderne på byggepladsen inklusive sikkerhedssko og sikkerhedsveste til bukser, skjorter og blazere til sælgerne og andre administrative medarbejdere. For Morten Juhler er det vigtigt, at medarbejderne føler sig godt tilpas i beklædningen, og at de ser ordentlige og præsentable ud i ensartet beklædning med broderet logo på brystlommen og i nakken, så ingen er i tvivl om, at de kommer fra Jansson.

For mere info, kontakt
én af vores kontaktpersoner

Lars Rasmussen

Lars Rasmussen
Mobil: 61 79 08 06
Mail: lars@tojekspertenbuch.dk

30 år i Tøjeksperten - har igennem de sidste 10 år opbygget Tøjekspertens Erhvervcenter.

Hassan Abdo

Hassan Abdo
Mobil: 72 34 91 52
Mail: hab@tojeksperten.dk

Hassan Abdo har tidligere arbejdet både som butiksleder og butikschef i Tøjeksperten og har sammenlagt været ansat i over 10 år.

Skriv til os