Kurv

Populære brands

Bison

Brands

Sorter efter

Produkter (0)

Lindbergh - Essentials til den moderne mand

Lindbergh er et dansk modebrand, der tilbyder moderne herretøj i tidløse og autentiske stilarter, designet med tanke på moderne garderobeklassikere og langvarig kvalitet.

Lindbergh-mærket stræber efter at udtrykke de dristige, innovative og eventyrlystne karaktertræk ved flyveikonet Charles Augustus Lindbergh.

Kollektionerne består af items, der er moderne og samtidig tidløse. De sæsonbetonede trend items spænder fra storbyformelt til afslappet og inspirerende. Disse kan kombineres på tværs af sæsoner og trends for at skabe en personlig og unik udtryksform.

Læs meget mere om brandet Lindbergh her

Bison - No-nonsense clothing made to last

Bison brandet blander det klassiske med nutidig mode og livsstilsdrevet æstetik inden for afslappet herretøj. Bison repræsenterer en inspirerende og eventyrlig livsstil med en praktisk, stilfuld og holdbar kollektion af ukompliceret tøj til ukomplicerede mænd.

Bison symboliserer autentisk og holdbart tøj, designet med funktionaliteter, der kan håndtere en aktiv udendørs livsstil og de udfordringer, du står over for på vejen. Vi bygger på vores skandinaviske arv og erfaring med at håndtere barske og skiftende vejrforhold for at kombinere stil og funktion på en unik måde.

En af vores kernefilosofier er, at succes kun kan opnås ved at være autentisk, ærlig og troværdig. Derfor stræber vi efter at finde en solid balance mellem design, langvarig kvalitet og overkommelig pris.

Læs meget mere om Bison her