Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Oscar Poloshirt

Comfort fit

299 kr 89,70 kr

Oscar Poloshirt

Comfort fit

299 kr 89,70 kr

Klassisk herretøj til den elegante mand

Hos Tøjeksperten er vi stolte over at føre et lækkert kvalitetsmærke som Oscar. Når du vælger tøj fra Oscar får du nemlig klassisk og stilrent design til en god pris. Fokus er især på lækre skjorter, striktrøjer og cardigans samt poloshirts i flotte mønstre.

Det gode udvalg af skjorter består blandt andet af kortærmede skjorter til forårs- og sommersæsonen. Derudover er der skjorter med diskrete mønstre, så du har mulighed for at vise lidt personlighed uden at skille dig alt for meget ud. Skjorterne er lavet i et blødt og lækkert materiale med bomuld. Vælger du en polo fra Oscar får du masser af mønster og i lyse farver, så der kommer knald på til sommer.

Oscars kollektioner byder derfor både på kvalitet, farver og komfort. Næsten alle styles er lavet i comfort fit, så du får masser af bevægelsesfrihed. De bløde bomuldsstof gør også, at tøjet er behageligt at have på hele dagen.

Fandt du ikke det helt rigtige i vores udvalg af herretøj fra Oscar, så kan du se lignende mærker som Morgan, Jack’s Sportswear Intl. og Bison.

Køb tøj til mænd online hos Tøjeksperten

Når du har fundet det helt rigtige tøj, skal det selvfølgelig være en leg at få det bestilt hjem. Derfor tilbyder vi hos Tøjeksperten altid gratis fragt v/ 499 kr. Skulle du fortryde dit køb får du naturligvis både gratis retur samt mulighed for at bytte i en af vores mange butikker.