Gratis fragt v/ 499 kr.
Levering 1-2 hverdage
Gratis retur & Byt i butik
365 dages returret
Gå til klub

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Clipper strik til mænd

Clipper er eksperter inden for strik til mænd, og derfor har vi et eksklusivt udvalg af de lækreste styles hos Tøjeksperten. Uanset om du leder efter en cardigan, en striktrøje eller en sweatshirt, så får du altid de bedste materialer og et helt klassisk design, når du vælger trøjer fra Clipper. De klassiske farver som sort, navy og grå går aldrig af mode, og derfor består en stor del af Clippers sortiment hos Tøjeksperten af netop disse farver. Farverne passer desuden rigtigt godt til hinanden og kan matches med de fleste jeans og bukser, og vil derfor passe perfekt ind i mange mænds garderobe.

De forskellige trøjer er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, som for eksempel bomuld og kashmir, som Clipper får fra flere forskellige leverandører verden over, blandt andet fra Italien. Du vælger selv om du ønsker en model med lynlås eller knapper, eller måske en helt enkel, klassisk trøje uden hverken det ene eller det andet. Clipper tilbyder oftest også veste, så du har noget at have over en skjorte.

Køb dine trøjer hos Tøjeksperten

Vælger du at købe Clipper hos os – hvad enten det er en smart striktrøje eller en lækker vest – så kan du få gratis fragt v/ 499 kr. Skulle dit nye stykke tøj ikke sidde helt perfekt, så kan det naturligvis byttes – du bestemmer selv om du vil returnere det med posten eller bytte det personligt i en af vores mange fysiske butikker rundt i Danmark.