Kurv

Bosswik

Sorter efter

Produkter (0)

Bosswik bælter og seler til mænd

De lækre bælter og seler fra Bosswik er både designet og produceret i Danmark, hvilket er med til at sikre, at de altid rammer den skandinaviske stil. Her får du den bedste kvalitet, som vil passe perfekt til dine bukser.

Et bælte får ethvert sæt tøj til at fremstå fuldendt. Bruger du kun bælte ved særlige anledninger, så kan det være en god idé at gå efter et meget design, som passer til alt. Går du derimod med bælter til hverdag, så giver det god mening at have flere at vælge imellem. Hav for eksempel både et klassisk sort, et brunt og et flettet bælte, så du har mulighed for at tilpasse farven til dine bukser.

Passer seler bedre til din personlige stil, så har vi også et lækkert udvalg af seler fra Bosswik. Her kan du vælge imellem en bred variant og en mere smal, og begge versioner kommer i klassiske, afdæmpede farver. Prøv dem under dit jakkesæt, eller over en skjorte, hvis du vil give dit outfit ekstra personlighed. Vi har altid en række forskellige Bosswik produkter i vores sortiment, hvilket sikrer, at du altid kan finde lige præcis det, der fuldender din personlige stil.

Er du i tvivl om størrelsen på bæltet? Bosswik bælter har størrelsen angivet i centimeter, hvilket er meget udbredt for bælter. Det betyder, at du ganske enkelt kan måle dig med et målebånd, før du bestiller. Har du allerede et bælte, der passer, så prøv at kigge efter størrelsen på bagsiden af bæltet – ofte er det trykt ind i læderet eller skrevet på et lille mærke ved bæltespændet.

Køb Bosswik online hos Tøjeksperten

Når du har fundet dit nye bælte eller de helt rigtige seler, er det nemt og hurtigt at bestille hos Tøjeksperten. Vi tilbyder gratis fragt v/ 499,- og skulle du fortryde dit køb har vi fri retur. Du er også altid velkommen i en af vores mange butikker, hvis du hellere vil bytte der.